Wednesday, September 10, 2008

Spam Call

Aku selalu jugak dapat spam call dan normally aku akan treat spam caller tu macam la aku buat kat spam email iaitu terus dihantar ke recycle bin.

Tadi ada sorang spam caller drp mana ntah AIA insurance ke apa. Kata dapat tahu pasal aku melalui Kad Mesra. Aku terus interrupt dia cakap kata aku tak minat. Dia siap tanya aku tu kenapa tak minat. Eh, suka hati aku la aku minat ke tak dia boleh nak tanya pulak (tapi aku x ckp la). Lepas aku ckp x minat tu aku terus disconnect the phone.

So to all spam callers, x payah nak call aku sbb mmg x kan dilayan punya.

-----------------------
Sent From My Nokia E71 Wireless Handheld

3 comments:

Ejey M. said...

Jie,

Aku ade adik bongsu pempuan, so mmg salu kene kacau la phone rumah aku.

Tau apa mak aku jawab?

"Selamat Tengah Hari Encik, ni Hospital Lati Pasir Mas. Boleh saya bantu Encik?"

Terus org takkan kacau lg hehehe

dicky said...

aku nak call ko gak la.. nak jual karipap.. encik minat tak? heheh

Hasmizie said...

Ejey,
AKu x leh nak buat ggitu sbb dia tahu doh aku sapo. lg pun mana buleh royak hospital.. kan no. hp tuh hehe.

Izani,
aku makan jugak la karipap.. tapi bulan puasa ni nak kena cari kueh2 yg x de dlm bulan lain la baru best sikit.