Wednesday, September 17, 2008

Happy Birthday Damia...


Damia,


Papa, Mama dan adik Iman nak wish Damia "Selamat Hari Lahir yang ke-3" . Semoga Damia cepat besar, jadi anak yang baik / solehah, x naughty2, rajin tolong Mama dan Papa dan tak naughty kacau adik Iman :-)

Ye hari ni Damia dah berumur 3 tahun. Sekejap je rasa masa berlalu dan sedar tak sedar Damia dah pandai macam-macam.

Aku x dapat nak cebrate birthday Damia sekali ngan family semua sebab ada kat Johor minggu ni. Anyway hari tu dah belikan Birthday present untuk Damia time weekend. Seronok sangat Damia dapat mini notebook for kid tu. Harap2 dia cepat belajar nanti. Sorry ye Mia, nanti Papa balik weekend ni ye.

Note : 3 tahun dulu bertarikh 17 Sept 2005 jam 11:47 pagi, Nik Nur Damia Batrisyia dilahirkan di Damansara Damai Medical Centre.

2 comments:

dicky said...

dia selalu kacau iman ker?

Hasmizie said...

biasa la... kakak dia mesti kacau adik dia kekadang. :-)