Tuesday, August 26, 2008

My IPOD TOUCH

Wife aku baru je balik dari London semalam. Dia pegi ngan office mate dia kat JKM, PJ for 1 week sbb ada course kat sana. Terkejut aku dapat present ni… ye la aku tak expect langsung that she will bought this sexy/smart/canggih/gaban gajet IPOD TOUCH ni untuk aku :D
Anyway, thank you Dear. This would be my advance Birthday present ye?

Sorry that we could not celebrate your Birthday this year together. Just 1 day je terlepas sebab ada kat London on 24 Aug tu. I Take this opportunity to wish you a HAPPY BIRTHDAY !!!
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki sekeluarga…. Amin.

So now… time to explore this small/cute machine :D

4 comments:

dicky said...

sampai 2 bijik tepon baru. tolak je la nokia baru ko tu kat aku.. aku bayar cash 300 skarang jugak.. amacam? ada berani?

Hasmizie said...

Izani, ni bukan phone la.. IPOD TOUCH ni kira iPhone version x de phone function, 3G dan kamera la. lain2 function aku rasa sama kot. Lagi satu dia lagi nipis drp iPhone.

dicky said...

aku ingat iphone tadi..

Anonymous said...

lu buat malu gua la izani.. haha.. bile nak ajak gua dtg umah lagi? anyway nik, congrats dapat bende tuh..tolak kat aku nak? 200? youre my freennn