Thursday, August 07, 2008

Balik Kampung - Aug'08

Aku ambik Annual Leave untuk 3 hari untuk balik Kelate since semalam. Bertolak dari rumah Damansara Damai dalam pukul 12 tgh hari dan sampai smlm sblm 9 malam.
Takde apa plan pun balik, kebetulan dah 2 bulan lebih x balik dan juga nak ambik Mama aku kat Kampung untuk attend majlis Konvo adik aku kat UKM Bangi hari Ahad ni. So Sabtu ni (lusa) aku akan bertolak balik ke K.L.
Lepas sarapan pagi tadi, bawa Damia pegi klinik sebab dia demam dan muntah2. Dah 3 kali dia muntah since smlm. Kesian Damia, kalau dia demam mmg senyap dan diam je.... Kalau tak, hmm memang nak tidur pun susah sbb sibuk duk main2 je.
Ni ada gambar makanan sarapan kedua pagi tadi kat kedai. Yang sebenarnya dah sarapan sikit makan jemput2 durian yang Mama aku buat kat rumah. Hehe macam mana plan aku nak turunkan berat badan nih? hehe. Damia x nak makan apa2 tadi kat kedai. Selalu dia mesti nak makan roti canai kalau sarapan. Mungkin sebab dia tak sihat hari ni, so x de selera makan.
-----------------------
Sent From My Nokia E71 Wireless Handheld


3 comments:

Ejey M. said...

Jange cerito banyok kalu bab makey2 di Klate nih, wak perut kawe bunyi keriokkkk slaluh.

Tolong makey ko kawe skali la deh uhuhuh..

ps: Wah hapdet guna henpon dah skang :-D

Hasmizie said...

Ejey,
Bereh... Kawe tulong make ko demo hehe. Tamboh2 pulok bulan poso dah nak dekat nih, x terliur kueh2 kelate ko? Hehe.

Kawe update doh pasal phone kawe tuh hehehe. Rugi la kalu kawe x fully utilise 3G unlimited kawe nih haha.

dicky said...

bape hinggit demo beli? kaler putihsta ko?