Tuesday, August 05, 2008

Fire case at Jalan Tun Razak

On the way balik kerja dari office aku kat Menara Tan & Tan menuju ke tempat parking kereta aku kat PNB Darby Park petang tadi, pelik aku tengok orang duk kerumun ramai kat ngan terowong jalan Tun Razak tu. Rupa-rupanya ada sebuah kereta wolksvagen terbakar kat tengah2 jalan tu.
Aku sempat snap a few photos bila aku sampai kat bangunan Tabung Haji tu. Lepas tu aku terus chow pegi kat parking kereta aku. Dalam < 10 minit kot lepas tu aku dengar siren bomba. On the way aku balik naik kereta kat jalan Tun Razak tu, still nampak Bomba duk padamkan kebakaran tu.
-----------------------
Sent From My Nokia E71 Wireless Handheld

4 comments:

Anonymous said...

jie...mcm fire drill jer...kete wolkswagen plak tuh...kalo kete continental ker br la real...hahaha..
anyhow...nice pics..

~chacha~ said...

kenapa byk sgt kete terbakar skang ni ek? seramm betul..

neway, hi mijie~

Joey said...

power ah!!
bole jadik reporter Bulletin Utama!
hahahaa...
VW pon continental car apa?
tak ke? :D

Hasmizie said...

Anonymous, fire incident tu real la. Smlm ada kuar paper juga. ada 2 org ladies at age around 50 dlm kete tu but managed to escape.

Joe, mana boleh jadi reporter Buletin Utama sbb x pro pun hehe. Ni kira kebetulan je la hehe.