Tuesday, January 20, 2009

Damia goes to School



Inilah Damia sekarang di waktu pagi. Pimpin adik dia sekali untuk pegi nursery/tadika. Start tahun ni, dia dah kira masuk tadika, tapi di tempat sama ngan nursery tu la. Mula2 ingat x nak masukkan dia untuk ikut kelas lagi, ye la dia baru je nak masuk 4 tahun. Tapi kawan2 satu 'batch' ngan dia kat nursery tu semua mak bapak dia org hantar terus masuk tadika kat situ.


Damia mmg excited sgt nak ke sekolah pagi2. Nak kena mandi dan siapkan dia pagi2 pegi sekolah. Terasa macam dia dah sekolah darjah satu plak haha. Aku dulu mana pegi tadika lagi masa umur 4 tahun. Aku start pegi tadika ni umur 6 tahun je. Tapi lain la, sbb mama aku dulu ada pengasuh kat rumah untuk jaga adik beradik. Aku plak skang mmg x de bibik kat rumah dan x berminat nak ada pengasuh kat rumah. So mmg bergantung terus kat nursery tu la.

-----------------------
Sent From My Nokia E71 Wireless Handheld

3 comments:

dicky said...

okla tu g.. cepat la dia belaja nnt.. takleh compare zaman kite dulu.. hehe..

Shelly said...

bile masa plak dia yg siapkan? hehehehe...xyah bibik dah pasal dah ada bibik nih..hahahaha

Anonymous said...

bila lagi mu nak update blog ni??? aku kwn lama mu kat SRK Melor 1991 Thn 6 Merak.