Wednesday, May 07, 2008

Balik Kampung 1 May 2008

Last week aku balik ke kampung sempena cuti 1 Mei Hari Buruh. Lagi pun dah 2 bulan lebih aku tak balik since CNY bulan Feb ari tu. Nasib baik aku bertolak hari 1 Mei tu sebab jalan semua dah lengang dan clear je. Member aku cakap kalau balik sehari sebelum atau malam 1 Mei tu, mmg lambat la sampai sbb jalan Jem.

Aku pun x de aktiviti sangat balik ni pun sebab sekejap je. Tak balik pun ke kampung Bachok atau pun Banggol tengok nenek semua.

Aku sempat belek2 gambar2 lama yang ada kat rumah. Aku snap je gambar2 yang ada dlm album tu untuk aku masukkan dalam blog aku ni. Lucu jugak tengok gambar2 aku time kecil ni hehe. Ini lah antara gambar yang aku ambik ngan camera aku semula. Gambar time baby memang la aku takde sebab semuanya hangus time rumah aku terbakar tahun 1986 masa aku darjah satu.

Kat bawah ni semua gambar bulan Aug 1988 masa aku pegi Penang ngan family semua. Time tu kita orang pegi majlis Konvokesyen sepupu arwah Papa kat USM, Penang.

"Kat atas jambatan Pulau Pinang. Aku pakai baju Wings tuh :-)"

1 comment:

dicky said...

kalau tgk gambar dolu dolu memang rasa kelaka.. hehe... pegi usm nape tak singgah umah aku.. dah dekat la tue..