Thursday, May 29, 2008

Birthday Party Iman "1"

17 May 2008 hari tu genap dah umur Iman setahun. Sedar tak sedar dah besar rupanya Iman sekarang. Cumanya dia still nampak macam baby sangat lagi sebab giginya belum tumbuh :-)
Kita orang tak sempat nak organise Birthday party on actual date 17th tu tapi buat hari Ahad 18 May. X pe la postpone satu hari je. Lagi pun hari Sabtu tu sibuk sikit dan x sempat nak arrange semua.

Antara benda2 yang Iman dah pandai buat sejak berumur setahun ni :-

1. Pandai cakap Papa dan mama
2. Pandai merangkak3. Dah boleh makan nasi dan makanan pejal lain. Tapi selalunya kalau aku bagi, aku akan kunyah dulu.. ye la takut dia tercekik ke apa sebab x de gigi sendiri lagi.4. Pandai berdiri sendiri.. tapi x leh jalan lagi :-)5. Pandai gelak, senyum dan nangis

Antara gambar2 yang sempat snap kat rumah Damansara Damai hari tu kat bawah ni...

6 comments:

dicky said...

wah gie..
anak ko yang no 2 dah setahun yer..
cepatnyer masa berlalu.. aku rasa ko cam baru jer kawin.. aku still lagi simpan gambar ko kawin.. ishkk.. cepatnyer

roslanae said...

anak ko no 2 ni laki ker...mcm pompuan la...anyway...blog aku dah tutup..kalau nak tgk kat http://roslanae.fotopages.com

nde said...

pakai skirt tu laki hapenye... apo laaa... kekeke

Hasmizie said...

anak aku pempuan la Lan. Yang 2nd ni nama dia Nik Nur Iman Qaisara. Begitu cepat masa berlalu ye Izani heheh. kau plak bila nak timang anak?

dicky said...

belum rejeki lagi gie.. insyaallah.. ko ni lan, tu tpun tak tau..

rYn said...

chumel gile ur baby!! nnt ltak pic die byk2!