Monday, April 28, 2008

Iman & Damia latest photos...

Dah lama x letak gambar2 terbaru Iman dan Damia. Iman sekarang dah pandai makan biskut TIGER sendiri walaupun x de gigi :-) . Dah nak masuk setahun dah umur Iman 17 May ni, tapi gigi dia x nak tumbuh jugak lagi. Tapi ok la sebab dia dah pandai sebut "Papa" hehe.
Damia pulak jangan cakap la.. dah macam2 boleh cakap dan nyanyi semua. Selalu kena perhatikan time dia duk main ngan Iman sebab dia mesti nak usik Iman. Kesian Iman kalau tengah main mainan mesti kakak dia kacau hehehe. Walaupun mainan tu banyak, still nak kacau yang Iman punya jugak :-) . Dah memang macam tu kot kalau adik-beradik jarak dekat2 ni.

2 comments:

dicky said...

comel la anak2 ko gie.. geram aku tgk..bile nak betandang ke umah aku.. meh la.. takde masak2, aku oder piza jer.. meh la...

Hasmizie said...

TQ very much. Nanti aku ada masa aku set date bila nak melawat rumah kau. Pizza pun ok jer hehe. Kau bila nak dapat baby ni?