Thursday, July 17, 2008

Iman & Damia - June 2008

Gambar-gambar Iman time pegi Injection kat Pantai Medical Centre, Bangsar last month. Perasan tak... Iman ni sebenarnya sekarang dah umur setahun 2 bulan, tapi gigi satu batang pun x de lagi :-) pelik jugak sebenarnya tu... tapi tunggu je la dulu. Pasal bercakap, dah banyak jugak dia dah pandai sebut. Panggil Mama dan Papa tu dah biasa.

Ada jugak gambar Damia pakai complete set kain telekung untuk solat...... comel je :-)

3 comments:

Ejey M. said...

Damia so sweet pakai telekung tu. Anak aku lagi la, nampak sejadah je mesti layan guling-guling even org tgh solat hehehe

Pasal gigi tu no worries lah, nnt kuar le tu nnt.

dicky said...

alahai... comel nyer lah....

Hasmizie said...

Damia pun sama... kalau time nak solat, dia pun sibuk nak solat jugak. Selalunya aku riba dia time lepas solat dan time doa tuh.. suruh dia doa sekali :-)