Wednesday, June 17, 2009

Family outing - Bowling at 1 Utama

Ini antara gambar2 yang sempat di’snap’ time main bowling weekend hari tu di 1 Utama.

Gambar result ni untuk game kedua saje. Game 2nd ni aku kalah teruk ngan my wife hahaha. Buat pertama kalinya main bowling ngan my wife dan kalah di set kedua.
Game first aku menang, tapi result x ingat dah berapa.

Nampak sangat dah lama tinggalkan game bowling ni... baling pun dah tak pandai, tapi skill tetap ade :-)

1 comment:

green apple said...

baiknya la main bowling bawak anak-anak. kalau aku la, konfem anak aku yang jadik bola bowling tu.