Tuesday, March 07, 2006

Cntd... Kuiz Siapa Boleh

ok.... ni nak sambung balik cerita pasal "Kuiz Siapa Boleh" tu. Actually aku tak dapat nak participate dalam program yang berlangsung dengan jayanya tuh disebabkan "sakit mata". Aku sekali ngan aku punya wife dua-dua kena sakit mate on the day yang sepatutnya aku join untuk Kuiz Siapa Boleh tu. So tak dapat la aku nak masuk TV buat pertama kalinya hehhehe. tapi takpe la...walaupun tak join kuiz tu tapi bila dengar MISC punya group yang represent untuk kuiz tuh punya la happening... so aku kira tumpang gembira la. Pasal mata aku tu, 5 hari aku dapat MC. tak pasal2 aku dapat cuti free hehehhehe.
Di bawah ni ada la sikit gambar2 dari wakil MISC yang join Kuiz Siapa Boleh tu....





4 comments:

jebatderhaka said...

kuiz masuk..main badminton pun terer (dpt no.2 tu)...baguih btoi budok kelate nie hehehehhe

Hasmizie said...

biasa la hehheheh. kau takde terus aku terer badminton :-)

louissmith3802717157 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

fame said...

ala..setakat update cam ni, buat iklan diri sendiri ke? hehhe... update la murtabak nye page lak ker? dah la update time kejer...isk cemana Operational performance improvement konon....