Monday, August 29, 2005

Awana Kijal


These photos were taken in Awana Kijal, Terengganu. I was there staying in Awana Resort Hotel for free (hahhhahaha) about 6 months. Hmmm attachment at CUF, Kerteh is quite nice....working with Petronas staff & Mckinsey giving me a new experience and at the same time create a networking. Of course being a weekend husband makes me very tired and the non working day on Friday & Saturday at Terengganu making my life more difficult.


8 comments:

mat icang said...

hmm, baru aku teringat.. aku rasa-rasa macam pernah sekelas dengan bini hang masa kat utm dulu.. kelas penulisan kreatif..

Fazlee Ayob said...

waaa....
canggihlah naga...

wife aku kata dia pernah sekelas ngan wife hang...

oraitlah... hepi life...

-stood-

fame said...

nice blog ko ni, tapi part keta tu ko buat 2nd page ker best cikit, hehe cam blog motor trader jer pulak!!

dicky said...

woi fame... ko bile nak siap blog cintan ko tue... kisah hidup ko ha.. cepat.. aku tunggu...

Mijie said...

Ntah fame, bila kau nak publishkan blog kau tuh? takkan nak suruh awek je baca hehehhe... orang lain pun nak tgk jugak...

jebatderhaka said...

btoilah..wife ko macam biasa tgk...budak utm ke mijie..

Masha said...

Cayalah miji..

Tak sia-sia aku dok sblah kau masa kelas add math masa F5 dulu hahahhh..asyik tido je pulak tuh.

Btollah..wife aku pon kata pernah nampak wife ko kat UTM..

Hasmizie said...

Wife aku ni memang budak UTM, Skudai. Dia ambik course Sains Kimia. Skang ni keje kat Jabatan Kimia Malaysia kat PJ New Town.Hahahah Masha, aku dulu mmg suka tido je dlm kelas hehehhe tapi takpe yg penting result power hehehe :-)